Playa Blanca is gelegen in het uiterste zuiden van het eiland. Het is het derde en kleinste toeristische centrum van Lanzarote en is een rustig plaatsje bij uitstek geschikt voor (jonge) gezinnen.
Aan de kustpromenade die langs het strandje loopt, vindt u tal van eetgelegenheden met een fraai uitzicht op de haven en de zee.

Persoonlijke ervaring:

De diverse vakanties die wij hier hebben doorgebracht zijn ons prima bevallen.
Ook het Aparthotel Lanzarote Park is een aanrader met animatie voor het hele gezin, comfortabel ingerichte en goed schoon gehouden kamers en de mogelijkheid om er 's-ochtends en 's-avonds gebruik te maken van een overdadig buffet. Het complex is gelegen op ongeveer 15 minuten lopen vanaf Playa Blanca waarbij u gebruik kunt maken van de boulevard die u langs de haven naar het stadje leidt.
Via de volgende link ziet u wat andere nederlandse gasten van dit complex vonden en hoe het door hun werd beoordeeld: Zoover.nl

Op op het strandje bij Punto de Limones is het aangenaam vertoeven. Doordat het door een tweetal grote golfbrekers wordt beschermd tegen de golfslag is het met name voor kinderen erg prettig en veilig spelen in de zee.Klik voor uitvergroting  Klik voor uitvergroting  Klik voor uitvergroting  Klik voor uitvergroting  Klik voor uitvergroting  Klik voor uitvergroting  Klik voor uitvergroting  Klik voor uitvergroting  Klik voor Playa Blanca filmpje op You Tube

Meer info over Aparthotel Lanzarote Park vindt u bij:

iberostar.com